Nanna Heiberg er kles – og kostymedesigner, med bred utdannelse og erfaring innen både dans og design.
Etter to år ved Statens Balletthøgskole gikk hun over til Søm- og designlinjen ved Kunsthøgskolen i Oslo, der hun tok en Mastergrad i 2008.
Nanna har jobbet med egne kolleksjoner, sceneklær for artister og musikere, kostymer for film og dans, samt drevet med kundesøm fra eget atelié i Oslo.
Høsten 2009 flyttet hun til Larvik, og begynte å sy kostymer for Studio Nille. Hun er nå ansatt i en 30% stilling som kostymeansvarlig, og har ansvaret for kostymene til de ulike forestillingene som produseres.

Arbeider som: Kostymeansvarlig

Derfor elsker jeg dans
Dans er et umiddelbart og universelt språk som alle kan forstå og oppleve, uansett alder og bakgrunn.

Derfor jobber jeg på Studio Nille
Her møter jeg unge og gamle som alle har samme interesse, men med ulike forutsetninger og innfallsvinkler til dansen. Det er fantastisk å oppleve energien fra 660 elever som hver uke fyller studioene våre og lager liv i gangene. Ved Studio Nille får jeg brukt kompetansen min fra utdannelsen både innen dans og design. Og jeg er ganske bortskjemt; det er nok ingen andre ballettskoler i Norge som har en fast ansatt kostymedesigner. Dessuten er jeg heldig som har så fine og engasjerte kollegaer, det gir meg masse energi!

Derfor skal vi danse
Jeg sier som den amerikanske forfatteren Jeanne C. Stein: Livet er kanskje ikke alltid en fest, men mens vi er her, kan vi like godt danse.

En danseopplevelse som har satt spor
Som danser må det ha vært for den norsk-iranske koreografen Hooman Sharifi, da vi hadde forestilling på Stenersenmuseet. Forestillingen startet med at vi uten å se oss for gikk over veien og stoppet trafikken.
Som publikummer husker jeg spesielt mitt første møte med dansen: Nøtteknekkeren på den gamle Operaen. Jeg ble bergtatt av rollefiguren Klara, og tenkte at hun skal jeg være på Scenen en gang!

Blir inspirert av
Mennesker som vil noe.

Koreograf/designer verdt å merke seg
Innen dans synes jeg Sidi Larbi Cherkaoui har noen fantastiske koreografier.
Innen kostymedesign synes jeg det alltid er spennende når haut couture designere som Rodarte eller Azzedine Alaia lager kostymer for dans.

Mitt beste dansetips
Tren hardt, tren bredt og hold på ditt personlige uttrykk!