Vi gleder oss til et nytt danseskoleår fra 21.august og har noen nyheter for dere:

 • Vi henter elever fra 7 til 9 år på skolen og følger dem til dansetimen på Studio Nille
  Vi vet at hverdagen er hektisk og man skal rekke både middag, lekser, kjøring, henting og fritidsaktiviteter på de få timene mellom SFO og kveldsmat. Derfor tilbyr Studio Nille å hente elever på skolen og følge dem til vårt Studio på Sliperiet til dansetimen sin som starter kl 15. På denne måten vil elevene være ferdig med sin dansetime når foreldrene er ferdig på jobb! I første omgang gjelder dette kun Langestrand og Mesterfjellet skole, men på sikt kan vi kanskje få til henting flere steder. Ta gjerne kontakt hvis det er flere fra andre skoler som ønsker dette tilbudet.
 • Dans på SFO 1.-4.trinn!
  På Berg, Kvelde og Lardal skole tilbyr Studio Nille dans på SFO! I kvelde og Lardal er tilbudet også åpent for elever som ikke går på SFO. Slik blir hverdagslogostikken enklere og terskelen lavere.
 • New style! (for ungdom)
  New style er en urban dansestil basert på elementer hentet fra hip hop, afro beat og dancehall. Stilen er også inspirert av dancecrewet Royal Family fra New Zealand. Royal Family er en av de største dansegruppene i verden og har vunnet en rekke internasjonale dansekonkurranser. Stilen er ofte kraftfull og innebærer mye attitude. Stilen kan kjennes igjen i musikkvideoer, for eksempel Level up med Ciara. I tillegg kan stilen gjenkjennes i Rihannas opptreden på Super Bowl 2023.Du bør ha danset noen år før du begynner på dette. Nivå 3.
 • Fusion hip hop/contemporary (for ungdom/voksen)
  Timen inneholder elementer og teknikk fra contemporary med en dæsj hip hop/house til tunge rytmiske beats fra musikksjangeren electronica. Man introduseres også for ulike akrobatiske elementer, som håndstående, ruller med mer. Man bør ha danset noe før man begynner på dette. Nivå 2.
 • Showjazz nybegynner! (for ungdom/voksen)
  Denne formen for jazzdans er den som brukes mest i de store musikalene på Broadway og London. Store smil, spark, jazzhands og paljetter -dette er en dansestil som er skapt for å underholde publikum. (PS: med forbehold om nok påmeldte.)

 

 

 

Hjem
Timeplan/påmelding
Nettbutikk
Handlekurv