Snart er det tid for sommer kurs igjen og vi ønsker hjertelig velkommen til både eksisterende elever, og nye!
Alle kursene koster kun 430,- og påmeldingen er via post@studionille.no.

Litt om de forskjellige kursene;

Zumba gold er en skånsom og modifisert dansetime med enkle trinn, herlige rytmer og god stemning. Her er du hjertelig velkommen uansett om du ikke har danset før, eller om du har danset lenge.

Klassisk voksne er en time med teknikktrening som fremmer smidighet, styrke, spenst, balanse og holdning. Det er åpent nivå og du trenger ikke å ha noe erfaring innen dans for å blir med.

Myk Ashtanga yoga er gjerne en fysisk krevende yogaretning, men i denne klassen mykes den opp og tilpasses til ditt nivå. Åpent nivå.

Lyrisk jazz voksne  er en time med fokus på uttrykk, følelser, rytme og isolasjon – i kombinasjonen med teknikk. Alle er hjertelig velkomne til denne timen.

Kom til ro yoga er en rolig yogaform, etter yin yogatradisjon, som kan tilføre sårt trengt energi. Det trengs ingen forkunnskaper, og vi gjør enkle, myke, organiske øvelser, som gjør oss bevisste på oss selv.

Zumba voksne er inspirert av herlige latinske musikksjangere. Kombinert med morsomme og enkle dansetrinn har alle det gøy på en zumba-time, uansett form og alder. Velkommen til svettefest!

Dans og bevegelse senior er ett kurs hvor du får lette dansetrinn, øvelser for å oppøve god holdning og balanse. Vi bruker nydelig og glad musikk og du oppøver smidighet og styrker ditt skjelett. Dans er sunt for kropp og sjel. Hjertelig velkommen uansett nivå.

Hip hop/contemporary fusion nivå 2+3 er en time som inneholder elementer og teknikk fra contemporary med en dæsj hip hop/house til tunge rytmiske beats fra musikksjangeren electronica. Her er alder ingen hindring, men du må ha danset før.

Just dance voksne er en artig dansetime for voksne der man er innom flere ulike dansestiler i løpet av en time. Man gjør en enkel dansebasert oppvarming før det er videre til første stilart. Fokuset er på danseglede og timen passer for alle. Velkommen til dansefest!

Hjerteflyt yoga er en yoga time med fokus på hjerteåpnere og hofteåpnere. Flyten av pusten sammen med bevegelsene vi gjør former timen. Timen passer for deg som er nysgjerrig på yoga, og for deg som har gjort yoga før.

 

 

Hjem
Timeplan/påmelding
Nettbutikk
Handlekurv