Nivå-inndeling

Nivå-inndelingen starter etter 12 års partiene.

Alle skal få riktig undervisning og målet vårt er å utvikle elevene på best mulig måte. Ungdomspartiene har større fokus på å utvikle teknikken hos elevene, derfor deler vi klassene i forskjellige nivåer fra 12 år. Dette er også for at det skal gjøres plass til ungdom som er begynnere. Selv om du har danset flere år på aldersinndelte partier, vil du kommer i klasse med både begynner og litt øvede elever. Pedagogen vil ta hensyn til dette i klassen og gi utfordring til begge nivåer. Det er aldersforskjell i gruppene fordi nivået og danseferdighetene kan være den samme om du er 13 år eller 16 år.

Nivå 1: noen elever er begynnere, andre har mer danse erfaring.

Nivå 2: Har utviklet danseteknikken og forståelsen av dansefaget.

Nivå 3: Har danset mange år, og kan grunnleggende teknikk innen den aktuelle dansesjangeren.

Nivå 4: Her danser elevene på høyeste nivå. Elevene har god, grunnleggende danseteknikk og har danset flere klasser per uke over flere år.

Det er pedagogen som vurderer hvilket nivå elevene kan gå på. Dette får elevene tilbakemelding på i slutten av vårsemesteret. Det er vanlig å danse flere år på ett nivå før man blir anbefalt å gå opp til neste nivå. Vi mener at mestring gir danseglede. Vi håper dere stoler på at pedagogene kan faget sitt, og gjør så godt de kan for å gjøre det som er best for den enkelte.

Alle utvikler seg i ulikt tempo, og det kan gå i rykk og napp. Det er derfor ikke gitt at man blir anbefalt samme nivå som bestekompisen, men det er alltid mulig å gå et nivå lavere enn din anbefaling og likevel få mye glede av treningen!

Hjem
Timeplan/påmelding
Nettbutikk
Handlekurv

NYHETSBREV - Bli først i køen!

Studio Nille har avsluttet årelange ventelister. Nå gjelder 'førstemann til mølla' ved høstpåmelding. Grip muligheten ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt – få topprioritet for informasjon om påmeldingsstart, ledige plasser, nye kurs, spennende workshoper og kommende forestillinger.

Du har abonnert!