Priser og betingelser for skoleåret 2024-2025 

Avgiften for kurs kan ikke refunderes, og husk at ved purring påløper purregebyr.

Elever som ikke får plass på ønsket kurs blir satt på venteliste og får en bekreftelse på dette. Les derfor bekreftelsen nøye for å se om du har fått plass eller er satt på venteliste. Blir det ledig plass, ringer vi deg. Alle får bekreftelse på mail om kursstart og pris. Dersom man ikke spesifikt har bedt om prøvetime, er det bindende påmelding.

Det er 15 undervisningstimer pr. semester (høst og vår) med mindre noe annet er oppgitt.

 

Priser:

45/60 min. klasse: 2230,-

75 min. klasse: 2430,-

90 min. klasse: 2550,-

10-ukers kurs: 1320,-

8 ukers kurs: 1170,-

Sang & Dans: 2230,-

Kompaniet og Aspirantkompaniet: 2950,-

(Juniorkompaniet koster det samme som 60 minutters-klasser.)

 

Alle elever blir automatisk flyttet over fra høstsemester til vårsemester, med mindre det gis beskjed om at man ønsker å slutte senest 1.desember til post@studionille.no.

NB: INGEN blir flyttet over fra vårsemester til høstsemester; da må alle melde seg på selv på nettsiden.

 

Betaling
Faktura kommer på e-post etter 2.undervisningsuke. Et purregebyr på kr. 50,- kommer i tillegg dersom beløpet ikke er innbetalt til rett tid. Vi må dessverre utestenge eleven fra undervisningen dersom ikke betalingen overholdes. Melder du deg av kurset etter faktura er utsendt, må du betale 250,- i avbestillingsgebyr. Etter at du har betalt fakturaen, kan ikke beløpet refunderes. Gi oss beskjed hvis du ønsker beløpet delt i to terminer innenfor semesteret, eller du har behov for andre betalingsordninger.

Vi søker støtteordninger for elever fra familier som ikke har mulighet til å betale semesteravgiften selv. Ta kontakt hvis dette gjelder deg.

Rabatter
Det gis 10% rabatt på sluttsummen ved deltagelse på 2 kurs eller mer.
Det gis 20% rabatt på sluttsummen ved deltagelse på 4 kurs eller mer.
Rabatten trekkes fra samlet faktura og gjelder uavhengig om det er flere søsken/husstandsmedlemmer som går ett kurs hver, eller om det er en elev som går flere kurs selv.
Det gis ingen søsken-/familiemoderasjon utover dette.

 

Rettelser
Stiftelsen Studio Nille forbeholder seg retten til endringer av timeplanen, og er avhengig av nok påmeldte for å gjennomføre de oppsatte kursene.

Ferier
Skolenes ferier følges med unntak av planleggingsdager.

Ta-igjen-klasser
Hvis du er forhindret i å delta på en time, kan den tas igjen på et annet parti etter avtale med oss.

Vikarer
Dersom en dansepedagog er syk blir det satt inn vikar hvis mulig.

Foreldregruppe
Kan du bidra med litt dugnadshjelp? Vi trenger hjelp til kostymesøm, kulisser, markedsføring, skaffe rekvisitter, følging av barn, baking, opp og ned rigging osv. Dette gjelder primært ved forestillingstider; juleforestilling og kompaniforestilling. Om du kan bidra med en dag eller ti; alle monner drar. Ta kontakt på post@studionille.no hvis du kan hjelpe til.

Riktige klær og sko
Skal du trene klassisk må du bruke myke sko og ettersittende klær (ballettdrakt). Dette er viktig fordi pedagogen må se om du jobber riktig slik at du unngår skader. I tåspissklassen er softblocks å anbefale.
I jazz kan du ha noe løsere klær, f.eks tights/joggebukse og t-skjorte. Man kan danse i sokker eller myke jazzsko. Sneakers brukes i deler av timen på de høyeste nivåene. Spør gjerne læreren din før du kjøper sko.
I moderne kan du danse barbeint.
I Hip hop-timene kan du ha løsere klær og bruke joggesko/sneakers for innebruk.
For ikke å fokusere på kropp, vil vi at du trener med topper som dekker magen.
På barnedans er det viktigste at elevene har på seg klær som er gode å bevege seg i og noe på føttene så de ikke sklir. (ballettsko/turnsko, barbeint) 

 

Hjem
Timeplan/påmelding
Nettbutikk
Handlekurv

NYHETSBREV - Bli først i køen!

Studio Nille har avsluttet årelange ventelister. Nå gjelder 'førstemann til mølla' ved høstpåmelding. Grip muligheten ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt – få topprioritet for informasjon om påmeldingsstart, ledige plasser, nye kurs, spennende workshoper og kommende forestillinger.

Du har abonnert!